Σήμερα είναι η Ημέρα Αγκαλιάς, μια ειδική ευκαιρία να γιορτάσουμε τη δύναμη της αγκαλιάς. Οι αγκαλιές είναι ένας όμορφος τρόπος να δείξουμε την αγάπη και τη φροντίδα μας για τους αγαπημένους μας, αλλά έχουν επίσης και αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία μας. Μειώνουν το στρες, βελτιώνουν τη διάθεση και ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Σε αυτήν τη μέρα, ας προσφέρουμε απλόχερα αγκαλιές σε όσους βρίσκονται γύρω μας, είτε είναι οικογένεια, φίλοι ή συνάδελφοι. Μια αγκαλιά μπορεί να προσφέρει άμεση αίσθηση ευεξίας και σύνδεσης, κάνοντάς μας να νιώθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον.
Ας εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να μοιραστούμε αυτή τη ζεστή και τρυφερή πράξη, δείχνοντας την εκτίμησή μας σε εκείνους που αγαπάμε. Ας γεμίσουμε τις καρδιές μας με αγάπη και ζεστασιά, και ας κάνουμε αυτήν την ημέρα πραγματικά ξεχωριστή για όλους.
—
ΑΛΕΞΙΑ ΔΡΙΤΣΑ
