Η Είδηση Χωρίς Φίλτρα - H δική σας φωνή
Το αναρριχητικό πεδίο Καταφύκι στην Ερμιονίδα μετά την αποκατάσταση Οι φίλοι της αναρρίχησης έχουν πλέον ξανά ασφαλή πρόσβαση στο Καταφύκι.
Συγκεκριμένα, οι πρόσφατες κακοκαιρίες προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στην περιοχή. Αυτό το γεγονός έκανε την πρόσβαση εξαιρετικά δύσκολη. Ωστόσο, τα συνεργεία τελείωσαν με επιτυχία τις εργασίες αποκατάστασης το απόγευμα της Κυριακής.
Ένα στοίχημα που έγινε πράξη
Πρώτον, οι εργαζόμενοι ξεκίνησαν τις εργασίες από τα ξημερώματα.
Δεύτερον, η τοπική διοίκηση κράτησε την υπόσχεσή της για τη διόρθωση του δρόμου. Πράγματι, η αναρρίχηση χαρακτηρίζει τον τόπο μας εδώ και χρόνια. Επιπλέον, το ετήσιο Φεστιβάλ προβάλλει την Ερμιονίδα σε όλο τον κόσμο.
Συγκίνηση και μνήμη
Παράλληλα, η Αντιδήμαρχος Αγγελική Λούμη εξέφρασε τη χαρά της για την εξέλιξη αυτή. Η ίδια έκανε μια συγκινητική αναφορά στον Δαμιανό. Μάλιστα, τόνισε πως αυτή η προσπάθεια αποτελεί ένα χρέος τιμής. «Ξέρουμε πως μας βλέπεις από εκεί ψηλά και χαμογελάς», έγραψε στο μήνυμά της.
Λειτουργεί ο Άγιος Νικόλαος
Συνεπώς, οι αθλητές απολαμβάνουν ξανά την αγαπημένη τους δραστηριότητα. Επίσης, το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου θα υποδεχθεί τους πιστούς στις 9 Μαΐου.
Η κίνηση αυτή ενισχύει τον αθλητικό τουρισμό της περιοχής μας.