Σχετικά
με εμάς

Το νέο διαδικτυακό κανάλι DR live έρχεται πλήρως ανανεωμένο και εκσυγχρονισμένο, για να συνεχίσει την 25ετή επιτυχημένη πορεία του μεγαλύτερου Παμπελοποννησιακού καναλιού DRTV (DR Τηλεόραση), το οποίο εξέπεμπε μέχρι πρότινος από επίγεια ψηφιακή  πλατφόρμα.
Αποφασίσαμε να επαναφέρουμε μέρος του προγράμματος στο νέο διαδικτυακό μας κανάλι, το οποίο θα μεταδίδεται καθημερινά επί 24 ώρες στη νέα επίσημη ιστοσελίδα μας www.drlive.gr.
Το καθημερινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει την πρωινή ζωντανή ενημερωτική εκπομπή «Μαζί» με την Αλεξία Δρίτσα, δελτία ειδήσεων, καθώς και ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές.
Σε εβδομαδιαίο επίπεδο θα περιλαμβάνει αθλητικές, πολιτικές και σχετικές με την οικονομία εκπομπές, καθώς και ιδιωτικές εκπομπές εξωτερικών συνεργατών μας, σχετικές με την ομορφιά, την ευεξία, τη γυμναστική, τη μουσική, τα social media, τη διασκέδαση κτλ.
Επίσης, στο νέο πρόγραμμα του DR live θα ενταχθεί και η πρότυπη εβδομαδιαία εκπομπή «Φαγητό με φίλους» με την Αλεξία Δρίτσα και τον Γιάννη Ηλία, στην οποία σε κάθε επεισόδιο θα φιλοξενείται ένας καλεσμένος, από πολιτικό, καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό ή και επιστημονικό χώρο, ο οποίος θα συμμετέχει σε μια χαλαρή, ευχάριστη και διασκεδαστική συζήτηση με τους οικοδεσπότες, γευματίζοντας σε ένα διαφημιζόμενο εστιατόριο της περιοχής μας και αναδεικνύοντας τις γευστικές προτάσεις του.
Στόχος μας είναι το DR live να κερδίσει μεγάλο μέρος του νεανικού κοινού, αλλά και μεγαλύτερων ηλικιών, που πλέον είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση του διαδικτύου, των smartphones, αλλά και των smart τηλεοράσεων.

Γραφτείτε στο newsletter μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

6987555666

Δελτία Ειδήσεων


© 2020 | Powered by POSITIVE designlab.