Διακοπή νερού στη Δαλαμανάρα από τον Δήμο Άργους Μυκηνών λόγω έργων ύδρευσηςΟ Δήμος Άργους Μυκηνών προχωρά σε αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στη Δαλαμανάρα

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει για μια προγραμματισμένη διακοπή νερού Δαλαμανάρα σήμερα, Παρασκευή 24 Απριλίου 2026. 

Συγκεκριμένα, οι τεχνικές υπηρεσίες εκτελούν εργασίες για την αντικατάσταση του παλαιού δικτύου ύδρευσης. Πράγματι, η παρέμβαση αυτή είναι απαραίτητη για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών της περιοχής.

Ωστόσο, η διακοπή νερού Δαλαμανάρα θα διαρκέσει μόνο για λίγες ώρες, από τις 10:30 π.μ. μέχρι τη 1:00 μ.μ. Επίσης, οι αρχές ζητούν την κατανόηση των πολιτών για αυτή την αναγκαία διακοπή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα συνεργεία εργάζονται ήδη εντατικά στο σημείο των έργων. Επιπλέον, η αντικατάσταση των σωληνώσεων θα βελτιώσει σημαντικά την πίεση και την ποιότητα του νερού.

Πράγματι, ο Δήμος Άργους Μυκηνών επενδύει στη συντήρηση των δικτύων για την αποφυγή μελλοντικών βλαβών. Συνεπώς, η υδροδότηση θα αποκατασταθεί πλήρως αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών το μεσημέρι.

Τέλος, η διακοπή νερού Δαλαμανάρα κρίνεται επιβεβλημένη για την ασφάλεια του δικτύου.

Από drlive

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *